Uniconta Lager

Overskueligt varekartotek med varenummer, tekst og priser

Lagerstyring i Uniconta er opdelt i økonomisk og fysisk lagerstyring. Fysisk lagerstyring kræver tilkøb af Logistik i Uniconta.

Økonomisk lagerstyring er hvor varer og ydelser oprettes, købes og sælges. Varerne oprettes med varenummer, tekst og priser. Fordelen ved at oprette et varekartotek er, at man ikke skal skrive vareteksten manuelt ved fakturering, og man skal ikke huske priserne.

Man kan se den aktuelle økonomiske beholdning, mens bevægelser på varen kan ses i posteringsrapporten.  Der er desuden mulighed for at udskrive salgsstatistik på varerne samt en optællingsliste i forbindelse med lageroptælling.

Foto på varen

På varekartoteket kan man vedhæfte et billede, , der så bliver standardfoto for varen. Alle steder i Uniconta, hvor der er et varenummer, er der en menu ”foto”, som så vil vise varens billede for den aktuelle linje. I rapportgeneratoren kan man også indsætte fotoet, så det kommer med på fakturaen eller tilbuddet.

Salgspriser og prislister

Lager har tre salgspriser – hvor der kan vælges valuta. Har man brug for mere end 3 salgspriser, kan man udvide med Kundeprislister, der ligger i Logistik-modulet.

Varer & Ydelser

Ved valg af varetypen Vare har man valgt en type, der kan køres lagerstyring på – typisk en fysisk vare. Varetypen Ydelser benyttes til f.eks. timer, kilometer, fragt – dvs. varer, der ikke lagerførende i beholdning