Uniconta Økonomi - Din Vej til Avanceret Økonomistyring

Uniconta Økonomi-modullet er det mest avancerede værktøj i vores arsenal, designet til at give dig fuld kontrol over din virksomheds økonomi. Uanset om du driver en stor virksomhed, en forening eller et mindre firma, vil Uniconta Økonomi levere nøjagtigt, hvad du har brug for til en vellykket økonomistyring.

Saml, Rapporter og Overvåg

Med Uniconta Økonomi kan du samle og rapportere om din virksomheds økonomi som aldrig før. Vores omfattende kontoplan indeholder alle nødvendige kontotyper og -arter og viser saldi pr. konto, sum og beregningsudtryk. Du får et klart overblik over dine konti, en essentiel komponent i enhver økonomistyring.

Effektiv Bogføring 

Uniconta gør bogføring til en let opgave med flere bogføringskladder, der kan tilpasses dine behov. Du kan vælge, hvilke og hvor mange felter der skal vises, mens moms beregnes automatisk, og momsrapporten giver dig en detaljeret oversigt over hver momskode.

Flere Regnskabsår i Ét System

Uniconta gør det nemt at håndtere flere regnskabsår samtidigt. Hvert regnskabsår kan opdeles i perioder, og både år og perioder kan spærres og lukkes efter behov. Dette giver dig en fleksibel og pålidelig løsning til håndtering af din økonomi.

Uniconta Økonomi-modullet er din nøgle til at opnå kontrol, effektivitet og overblik i din virksomheds økonomistyring. Kontakt os i dag for at udforske, hvordan Uniconta kan tilpasses til dine unikke behov og bringe din økonomi til det næste niveau.

Indscannede bilag & kladder

Scannede bilag i alle filformater kan vedhæftes alle posteringer overalt i Uniconta. De kan sendes som mail eller uploades enten før, under og sågar efter bogføring. Uniconta kan sættes op med standard opsætning, og individuel opsætning i samme kladde. Dette gælder også på tværs af regnskaber. Herudover kan Uniconta operere med et ubegrænset antal kladder per kunde.

5 dimensioner på posteringer

Der er op til 5 dimensioner, der kan anvendes på posteringer overalt i Uniconta. Rapporteringsværktøjerne viser også dimensioner. Dimensionernes navne er fuldstændig valgfrie (f.eks Afdeling, Bærer, Formål, Type, Art etc.), ligesom navnet på hver underliggende dimension er valgfrit.

Balancerapporter

Balancerapporter kan designes frit, det er nemt at oprette nye eller ændre på eksisterende. Op til 12 forskellige valgfrie perioder kan udskrives på balancer, inklusive dimensioner. Uniconta er et fleksibelt regnskabsprogram, hvor du kan skræddersy dine rapporter til bedst at passe ind i jeres regnskabsføring. Man man have en kolonne, som kun indeholder de simulerede posteringer, som så ikke er blandet sammen med de eksisterende saldi.

Mapper i indbakken

Mapper i Indbakken anvendes til at placere de fysiske bilag inden de bogføres, og forsvinder fra indbakken. Man trækker bilag fra oversigten over i den mappe, som man ønsker. I menuen kan man slå disse mapper til/fra.

Godkendelse af fysiske bilag

En medarbejder kan ”godkende”, ”afvise” eller ”vente”. Alt afhængig af, hvad man vælger, så flytter bilaget til mappen af samme navn i indbakken, så bogholderen kan se, hvad der er sket. Fysiske bilag har to dato/tid-felter ”godkende den”. I processen kan man også indsætte en kommentar, der så gemmes i feltet ”notat”.

Godkendelse på e-mail

På medarbejderen kan man sætte op, om man skal have en e-mail-anmodning om godkendelse af bilag. Et dette slået til, så skal bogholderen blot indsætte den pågældende medarbejder som ”godkender” på bilaget, så vil medarbejderen automatisk modtage en e-mail. I denne e-mail er det knapper til at ”godkende”, ”afvise” eller ”vente”, samt til at vise bilag. Man behøver altså ikke åbne Uniconta.